MARY REKVELD

MARY REKVELD

Forever business owner, Manager

0630808666

maryrekveld@flp.com

Circle Image

Mijn verhaal

 

 

Mijn naam is Mary Rekveld, ben 28 juni 1973 geboren in Heeten. Daar waar ik liefdevol ben opgegroeid samen met mijn zusje die 3 jaar jonger is dan mij. Mijn ouders zijn lieve, warme, zorgzame mensen, we hebben een sterkte familie band. Die manier van leven was voor mij prettig en makkelijk “ dupliceerbaar” het zat van jongs af aan in mijn genen.

Samen met mijn vriend en 2  kinderen wonen wij met heel veel plezier in het mooie Holten. Landelijk en dichtbij het bos.

Al van jongs af aan wist ik dat ik kraamverzorgende wilde worden en dat heb ik 23 jaar met enorm veel plezier gedaan. Zorgen voor mensen, jonge gezinnen helpen met de geboorte van hun kindje en de eerste week erna. Super dankbaar werk en geen gezin was het zelfde.

In september 2015 zat ik na een aantal heftige privé omstandigheden niet lekker in mijn vel. Mijn energie was op en ik was verre van fit daarbij had ik de nodige stress. Een kennis van mij gaf mij een pakket, de C9 wat goed voor me zou zijn. Je zou er fitter, energieker en stressbestendiger van worden. Alles wat ik nodig had op dat moment. Ik was haar enorm dankbaar. Toen ik het logo op de verpakking zag kwam me dat bekend voor en zo ben ik er achter gekomen dat ik zo'n 20 jaar daarvoor distributeur was geworden van diezelfde producten.  Ik kon gelijk weer met 35% korting inkopen. Zo gezegd, zo gedaan! 22 jaar geleden heb ik alleen zelf een aantal producten gebruikt waar ik enthousiast over was geworden en had een aantal klanten die bij mij producten bestelden. Door de thuis situatie is het er toen niet van gekomen om verder te kijken naar de mogelijkheden met dit mooie bedrijf.

Nu wel, nadat ik de C9 (9 daagse reinigingskuur) had gedaan en mensen aan mij zagen dat het goed met mij ging en ik slanker was geworden kwamen de vragen. Ik was mijn eigen visite kaartje, mensen zeiden dat wil ik ook, waar kan ik het kopen, mijn antwoord was bij mij! En door mond tot mond reclame kreeg ik een leuke klantenkring, mensen waren enthousiast over het product en vertelden het door aan iedereen die het wilde horen. Ondertussen was ik natuurlijk ook andere producten gaan gebruiken. Gewoon dagelijkse producten zoals, tandpasta, shampoo, conditioner, handzeep, deodorant en ga zo maar door. Super enthousiast was ik omdat het natuurlijke hoogwaardige producten zijn op basis van aloë vera. Naast mijn klantenkring kreeg ik ook een aantal teamleden omdat ik mensen het concept liet zien met het mooie verdienmodel. Het is een kwestie van dupliceren en dat werkt. Ik vind het fantastisch zoveel mensen te kunnen helpen met de producten en daarnaast mensen te laten zien hoe je hier een stukje extra of vervangbaar inkomen mee kan genereren, naast je werk, studie en privé leven.

Zelf heb ik voor deze manier van werken gekozen om vrijheid te creëren, mijn eigen tijd in te kunnen delen en te werken waar ik wil, met wie ik wil en hoeveel ik wil.

Dit mooie bedrijf heeft miljoenen mensen, uit de hele wereld, geholpen dromen waar te maken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Forever  heeft me de kans gegeven om een geweldige mogelijkheid en verbazingwekkende producten met mijn omgeving te delen. Ik heb financiële onafhankelijkheid en een betere gezondheid bereikt door deze mogelijkheid. Als jij je gezondheid en je financiële toekomst serieus neemt, dan is FOREVER jouw perfecte kans!

WAT ZOU U DOEN MET MEER VRIJE TIJD?
UW TOEKOMST BEGINT HIER.