MARY REKVELD

MARY REKVELD

Forever business owner, Manager

0630808666

maryrekveld@flp.com

Circle Image

Mijn verhaal

FOREVER heeft miljoenen, uit de hele wereld, geholpen dromen waar te maken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

FOREVER heeft me de kans geven om een geweldige mogelijkheid en verbazingwekkende producten met de hele wereld te delen. Ik heb financiele onafhankelijkheid en een betere gezondheid bereikt door deze mogelijkheid. Als u uw gezondheid en uw financiele toekomst serieus neemt, dan is FOREVER uw perfecte kans!

In september 2015 kwam ik met Forever in aanraking doordat ik een product kocht bij een kennis van mij. Toen ik het logo op de verpakking zag kwam me dat bekend voor en zo ben ik er achter gekomen dat ik zo'n 20 jaar geleden distributeur was geworden van Forever en ik nu dus gelijk weer met korting in kon kopen. Zo gezegd, zo gedaan! 20 jaar geleden heb ik alleen zelf een aantal producten gebruikt waar ik razend enthousiast over was geworden en had een aantal klanten die bij mij producten bestelden. Door prive omstandigheden is het er toen niet van gekomen om verder te kijken naar de mogelijkheden met dit mooie bedrijf.

Nu wel, nadat ik de C9 (9 daagse reinigingskuur) had gedaan en mensen aan mij zagen dat het goed met mij ging en ik slanker was geworden kwamen de vragen. Ik was mijn eigen visite kaartje, mensen zeiden dat wil ik ook, waar kan ik het kopen, mijn antwoord was bij mij! En door mond tot mond reclame kreeg ik een leuke klantenkring, mensen waren enthousiast over het product en vertelden het door aan iedereen die het wilde horen. Naast mijn klantenkring kreeg ik ook een aantal teamleden omdat ik mensen de business liet zien, het mooie verdienmodel. Het is een kwestie van dupliceren en dat werkt. Ik vind het fantastisch zoveel mensen te kunnen helpen met de producten en daarnaast mensen te laten zien hoe je hier een stukje extra of vervangbaar inkomen mee kan creëren.

Zelf heb ik voor forever gekozen om vrijheid te creëren, mijn eigen tijd in te kunnen delen en te werken waar ik wil en met wie ik wil en hoeveel ik wil.

WAT ZOU U DOEN MET MEER VRIJE TIJD?
UW TOEKOMST BEGINT HIER.